¢єяєη нιη∂ιѕтαη ƒαη ¢ℓυв
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

¢єяєη нιη∂ιѕтαη ƒαη ¢ℓυв

єη ѕüρєя ¢єяєη ƒαη

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Burak Özçivit hakkinda

YazarMesaj
|lCanseLl|
ღ°•.♥.•°ღSite sempatizanı ღ°•.♥.•°ღ
ღ°•.♥.•°ღSite sempatizanı ღ°•.♥.•°ღ
|lCanseLl|

Burak Özçivit hakkinda Empty
MesajKonu: Burak Özçivit hakkinda   Burak Özçivit hakkinda EmptyPtsi Şub. 23, 2009 2:10 pm

Burak Özçivit hakkinda 1813Burak_zivit

24.12.1984 istanbul doğumluyum.

Kazım İşmen lisesi mezunuyum.Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümünde okuyorum.

İngilizce biliyorum. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan çok hoşlanıyorum.

2003 yılı Best Model Of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçildim. Ve bu yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladım. Ve halen Uğurkan Erez ile çalışmaktayım.

Daha sonra 2005 Best Model Of The Turkey yarışmasına yeniden katıldım ve Best Model Of Turkey seçildim. Buna bağlı olarak da Best Model Of The World 'a katıldım ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildim. Faruk saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev aldım.

Kasım 2007 'de sinemalarda gösterime girecek olan yapımcılığını Mia Danışmanlık ve Dada Film'in ortaklaşa yaptığı - Musallat – isimli Sinema filminde rol aldım.

Bu aralarda yapımcılığını 3 nokta yapımın yaptığı Kanal D 'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı - Zoraki Kocada - oynadım.

Bu aralar ise star tv de baba ocağı dizisinde oynuyorum.
https://cerenfan.1talk.net

Burak Özçivit hakkinda
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» burak özçivit röportaj
» Burak Özcivit Ilk Okul Resimleri
» Burak Özçivit ve Ceren Hindistan kameraları unuttu !
» Burak Özçivit ve Ceren Hindistan kameraları unuttu !
» internette bir anket oy verin:Burak Ozcivit ten daha yakisikli kim sizce?