Bunu yeni üyelere okutup yemin ettirmek lazım..
Türkçe dil kurallarına tam ve düzgün uyacağıma. Türkçede w harfinin olmadığına kendimi ikna edeceğime, kelimelerde gereksiz yere harf değiştirerek ya da ekleyerek aklım sıra sempatik olduğumu sanmayacağıma. Örneğin: “Chok sefiyom”
Üye olur olmaz daha ilk mesajdan bismillah yok o niye böyle değil, şu neden şöyle, burası çok saçma olmuş diye artistlik yapmayacağıma,
Bunun bir fan sitesi olduğunu kavrayacağıma her mesajımın altına x nolur bu mesajımı oku yazmayacağıma, (x= Ceren-Selim,Burak-Gülden)
Her mesajın moderatör kontrolünden geçtiğini bileceğime saçma sapan konuşup sonra da "Yaaa benim mesajlarım niye gözükmüyor" diye bağırmayacağıma, bağıranları esefle kınayacağıma,
Kimseyle polemiğe girmeyeceğime, kasten polemik arayan arkadaşlarada haklısın birader doğrusun birader tamam diyeceğime hemen arkasından da adminleri şuna bir ayar çekiverin diye özel mesajla bilgilendireceğime. Bu forumun sahipsiz olmadığını iyice anlayacağıma,
Kimsenin mesajını direk kopyala yapıştır yaparak sanki kendim yazmışım gibi göstermeyeceğime,
Tesekkür ederimi---deseqqür ederim---vb şekilde yazmayacağıma,
Yalan yanlış konser/program haberleri verip milleti heyecanlandırmayacağıma
Bu x’in msn’i ( x’i açıklamıştım ) hemen ekleyin heyoo diyerek kendimi çakal sanmayacağıma benim henüz gittiğim o yollardan bu forumdakilerin çoktan dönmüş olduğunu bileceğime,
En önemlisi forumda bulunduğum süre boyunca aklımı başıma devşireceğime,
Söz veriyorum