¢єяєη нιη∂ιѕтαη ƒαη ¢ℓυв
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

¢єяєη нιη∂ιѕтαη ƒαη ¢ℓυв

єη ѕüρєя ¢єяєη ƒαη

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Baba Ocagi Fan Yemini

YazarMesaj
|lCanseLl|
ღ°•.♥.•°ღSite sempatizanı ღ°•.♥.•°ღ
ღ°•.♥.•°ღSite sempatizanı ღ°•.♥.•°ღ
|lCanseLl|

Baba Ocagi Fan Yemini Empty
MesajKonu: Baba Ocagi Fan Yemini   Baba Ocagi Fan Yemini EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 4:27 pm

Bunu yeni üyelere okutup yemin ettirmek lazım..
Türkçe dil kurallarına tam ve düzgün uyacağıma. Türkçede w harfinin olmadığına kendimi ikna edeceğime, kelimelerde gereksiz yere harf değiştirerek ya da ekleyerek aklım sıra sempatik olduğumu sanmayacağıma. Örneğin: “Chok sefiyom”

Üye olur olmaz daha ilk mesajdan bismillah yok o niye böyle değil, şu neden şöyle, burası çok saçma olmuş diye artistlik yapmayacağıma,

Bunun bir fan sitesi olduğunu kavrayacağıma her mesajımın altına x nolur bu mesajımı oku yazmayacağıma, (x= Ceren-Selim,Burak-Gülden)

Her mesajın moderatör kontrolünden geçtiğini bileceğime saçma sapan konuşup sonra da "Yaaa benim mesajlarım niye gözükmüyor" diye bağırmayacağıma, bağıranları esefle kınayacağıma,

Kimseyle polemiğe girmeyeceğime, kasten polemik arayan arkadaşlarada haklısın birader doğrusun birader tamam diyeceğime hemen arkasından da adminleri şuna bir ayar çekiverin diye özel mesajla bilgilendireceğime. Bu forumun sahipsiz olmadığını iyice anlayacağıma,

Kimsenin mesajını direk kopyala yapıştır yaparak sanki kendim yazmışım gibi göstermeyeceğime,

Tesekkür ederimi---deseqqür ederim---vb şekilde yazmayacağıma,

Yalan yanlış konser/program haberleri verip milleti heyecanlandırmayacağıma

Bu x’in msn’i ( x’i açıklamıştım ) hemen ekleyin heyoo diyerek kendimi çakal sanmayacağıma benim henüz gittiğim o yollardan bu forumdakilerin çoktan dönmüş olduğunu bileceğime,

En önemlisi forumda bulunduğum süre boyunca aklımı başıma devşireceğime,

Söz veriyorum
https://cerenfan.1talk.net

Baba Ocagi Fan Yemini
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Baba Ocağı İmzalar
» baba ocagi imza avi gif
» Baba Ocağı Resimleri
» Baba ocagi resimler
» Baba Ocağı Reklamda 10. ...